Werkervaring

Twintig jaar lang heb ik gewerkt in het re-integratievak. De eerste helft van mijn loopbaan heb ik gewerkt voor commerciele bedrijven. De laatste 10 jaar was ik werkzaam binnen het Sociaal Domein van gemeenten. Al die jaren heb ik mensen begeleid die vanuit een uitkerings sitiuatie stappen wilde maken richting werk.

Maatschapijleer in levende lijve

Ik noem het een rijk arbeidsverleden. Intensief mensenwerk. Een lange bonte, kleurrijke stoet van mensen heb ik aan mijn bureau voorbij zien komen. Vele intensieve trajecten heb ik begeleid, zowel individuele coaching als groepsgewijze trainingen. Via al deze bijzondere mensen en hun persoonlijke levensverhalen heb ik altijd van dichtbij mogen mee maken wat er zoal allemaal speelt in de samenleving. Noem het maar maatschapijleer in levende lijve: schuldenproblematiek, opvoedproblemen, vluchtelingen trauma’s, verslavingsproblematiek, inburgeren, ex gedetineerd zijn, psychische problemen, dakloos zijn en nog veel meer en dit allemaal in combinatie met het thema ‘hoe word ik (weer) financieel onafhankelijk, hoe vind ik werk, hoe solliciteer ik.

Na ruim 20 jaar werkervaring in het re-intgratievak is het tijd voor mij om het roer om te gooien. Naast mijn betaalde loopbaan heb ik altijd veel vrijwilligerwerk gedaan. Van nature schrijf ik, geniet ik van het internet, gebruik ik social media. Deze vaardigheden heb ik voor diverse organisaties ingezet. Nu is het tijd om mijn liefde voor taal, mens en maatschappij, om te zetten in eigen bureau. De kracht van een goed verhaal kan mensen met elkaar verbinden. Bureau Stoel wil daar graag een zinvolle en creatieve bijdrage aan leveren.

Voor de liefhebber; Hier vind je mijn officiele Curriculum Vitae.

En hier vind je het slingerende, creatieve pad van mijn onbetaalde werk.